2018-05-17 05:56:31• hírek • Blikk.hu

Gálvölgyi János: Hajlamos vagyok a depresszióra

A népszerű művész leplezetlen őszinteséggel beszélt életéről, családjáról, és munkásságáról.

Kizárólag a színészi pályára készült Gálvölgyi János, de csak harmadszorra vették fel a főiskolára, s még ha nem is tudott róla, már kiskorában is a paródiákkal foglalkozott: bábszínházasat játszott a saját történeteivel, s sokszor a rádióból hallott hírességek hangján szólalt meg. Idén lesz 50 éve, hogy a színpadon van, 25 éve játszik a Madách Színházban, s idén tölti be 70. életévét is. A színész egy mélyinterjú keretein belül nyílt meg a Hot magazinnak.
 

- Hajlamos vagyok a depresszióra, nem tudok kinyílni, felhőtlenül örülni. Sokan nagyképűnek tartanak, amiért nem haverkodok. Pedig ez nem rátartiság, csak bizonyos helyzetekkel nem tudok mit kezdeni - ismerte el Gálvölgyi, aki bár sosem volt társasági ember, mégis ölni tudna a családjáért.
 

- Fiatalon elhatároztam, hogy lesz saját családom, nagyon akartam gyereket is - és kirázólag egy lányt! Amikor megszületett a második, a drága Szabó Gyula azt mondta: "Nem baj, lesz még neked egyszer gyereked is!". Unoka formájában fiúkat is kaptam, bár a nagyszülőség teljesen más műfaj. Boldog vagyok, hogy Eszter és Dorka vannak, az sem izgat, hogy velem kihal a Gálvölgyi vezetéknév.
 

Az idő múlásán a színész maga is meglepődik, ha a tükörbe néz.

- Már az ötvenedik születésnapomon is arra gondoltam, hogy még egyszer ennyi már nincs. Most a hetvennél szóba sem jöhet. Reggelente felkelek - ennyit tudok tenni, élek! - vallotta be a színész. - Igaz, cigizem és kávézom, de ezeknek szerintem vajmi kevés közük van ahhoz, hogy ki meddig él. Én hiszem, hogy van egy forgatókönyv, amin ott áll a nevem, de hogy hány lap van még benne, nem tudni. Lehet kapálózni ellene, csak felesleges. Annyit álmodni se mertem volna magamnak, amennyi megvalósult karrierben, családban, életkorban. Borzasztó hálás vagyok a sorsnak, amiért túlteljesíthettem az életem. Most minden kerek - vallotta be Gálvölgyi János.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: